Vi hadde julelunsj for familien i helga
Siden det ikke riktig er jul ennå ble det en anledning til å
prøve noe nytt fremfor å servere tradisjonell julemat.
Juletapas bestående av noen kjent retter men flest nye kombinasjoner.
Det var veldig gøy å blande julesmaker på nye måter.
Den jeg skal dele nå fant jeg faktisk på selv og den ble meget god!
Tortillaruller med ribberull, rødløksrelish, eple, ruccola og rømme.
Rødløksrelish må lages i forveien.
1/2 kg rødløk i skiver
2,5 dl hvitvinseddikk
200 g sukker
1ts salt
Ha alt i en kjele og kok i ca 1 time til blandingen har en sirupsaktig konsistens.
Oppbevares på tette glass i kjøleskap.
Legg relish (avkjølt), ruccola salat, ribberull, grønne epler i biter og litt rømme på midten i hver lefse,
rull sammen og fest med cocktailpinner, del hver tortilla i 3-4 biter.
Server :)
Restelunsj på meg i dag gitt ;)
Disse smakte jul tvers igjennom og var veldig enkle og gode!
Anbefales videre :)
God ny uke til alle!
Klem
Så veldig fristende ut:)
SvarSlettNam nam;)
SvarSlettDe så kjempegode ut! :)
SvarSlettÅhhh,det såg skikkelig godt ut:)
SvarSlettTakk for tips!
Klemmer Siv Mette
Åh, det så digg ut !!
SvarSlettTakk for tips , må prøves i romjulen :)
Klem Ingrid !
Det såg jo godt ut! :) Dette må prøves! ;)
SvarSlettfin mandagskveld til deg!
klem
Dette var en spennende kombinasjon!!
SvarSlettGenialt å servere til lunsj i jula:)
Ha ei fin ny uke!!
God klem fra Reidunn
Dette så bare yummi uT! LOVE!
SvarSlettFin adventid ♥
Å NAMM NAMM
SvarSlettSÅ VELDIG GODT UT
TAKK FOR DU DELTE
KLEM LI:)
Det såg kjempegodt ut:))
SvarSlettØnsker deg ein fine dag!
Klem
Det både hørtes og så kjempe godt ut!
SvarSlettDet hørtes kjempegodt ut og fine bilder- veldig mulig jeg lager det en dag :)
SvarSlettØnsker deg en fin dag :)
Klem Monica
Mmmm, de så gode ut!!!
SvarSlettOg så flotte bilder ♥